Osman Demir Ortaokulu

Vizyon: Okul öğrencilerini merkez alan eğitim anlayışını benimsemek. Başarının arttırılması için tüm teknolojik gelişmeleri takip etmek, bunları uygulamak. Veli, okul, öğrenci ve çevre ile daima ilişki içinde olmak. Kurumun fiziki ve ders araç gereçlerini çağdaş eğitimin gereğine göre güncellemek. İnsan haklarına saygılı ve o hakkın korunması için okul olarak demokratik kültürün, gerek öğrenci gerekse toplum bazında oluşmasını sağlamak.

Misyon: Okulumuzda okuyan herkese, iyi bir vatandaş olmak için gerekli temel bilgi, beceri ve alışkanlıkları kazandırmak, milli ahlak anlayışına uygun olarak, çağın getirmiş olduğu eğitim öğretim anlayışını ,tekniklerini, teknoloji aletlerini, insan ilişkilerini okuluna tatbik ederek öğrencileri bir üst öğrenime ve hayata sağlıklı bir şekilde hazırlamaktır

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama:08:30 Ders Bitiş:15:20
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(484)2241860

WEB - https://osmandemir.meb.k12.tr

Adres - Çal Mahallesi Salih Erdem Caddesi No 107 Siirt/Merkez Tillo yolu üzerindedir.

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Çal mahallesi içinde bulunmaktadır. Okulun bulunduğu çevrenin gelir seviyesi düşüktür.

Ulaşım Şehir merkezinden minibüsler ile ulaşım sağlanmaktadır. Minibüsten indikten sonra okul 5 dakika yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 2 km uzaklıkta olup Tillo (Aydınlar) ilçesi yolu üzerindedir.